Carles Pérez i Carme Ballesteros s’imposen a la Pujada al Coll de Pal de Bagà

La prova de 19 quilòmetres ha acollit una setantena de corredors entre totes les categories

31 de maig del 2021
Actualitzat a les 17:00h
Línia de sortida de Bagà a Coll de Pal
Línia de sortida de Bagà a Coll de Pal | Atletisme Bagà
Nova edició de la tradicional i exigent Pujada de Bagà al Coll de Pal. Carles Pérez, del club Esportiu Penedès, i Carme Ballesteros, del Cornellà Atlètic, van ser els més ràpids de la prova muntanyenca. Pérez va ser el més ràpid en passar per la línia d’arribada i va completar els 19 quilòmetres d’asfalt amb un temps d’una hora, 35 minuts i 26 segons. Per la seva banda, Ballesteros va guanyar en l’apartat femení amb una marca de 2 hores, 22 minuts i 40 segons.

El podi masculí el van completar Joan Rosich, del Santa Coloma, i Boris Valles, del Boristeam. Rosich va apretar de valent per acostar-se al vencedor i va arribar a la meta amb un minut i 21 segons de diferència sobre Pérez. Valles, més lluny, ho va fer a gairebé 6 minuts.

En la categoria femenina, la victòria de Ballesteros no va perillar en cap moment. La diferència entre la vencedora i Quima Casas, la segona classificada, va ser aproximadament de 42 minuts. Per darrere seu va completar el podi Belen Calderon, a 7 minuts de Casas.

A la tercera edició de la Milla Vertical Bagà-Puigllançada, Biel Company es va imposar amb un temps d’una hora, 31 minuts i 10 segons, seguit de Marc Rocadembosch i Juanjo Pinilla, a tres i cinc minuts respectivament. En l’apartat femení, la guanyadora va ser la berguedana Berta Guitart (1:51:57), per davant de Ruth Guillem i Mireia Caselles.

Pel que fa a la setena edició de la Vertical de Bagà a Coll de Pal, Josep Quevedo va ser el més ràpid amb una marca d’una hora, 47 minuts i 57 segons, seguit de Ramon Roqueta i Berta Burguete, a 1 i 5 minuts respecte al vencedor.

Les classificacions finals de les curses es poden consultar al següent enllaç: Atletisme Bagà