El Cicle Gaudí porta a Gironella «La Vampira de Barcelona» de Lluís Danés

El film es projectarà al Local del Blat diumenge 30 de maig a les 18 hores

28 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:05h
Cicle Gaudí. La Vampira de Barcelona
Cicle Gaudí. La Vampira de Barcelona | Ajuntament de Gironella
El Cicle Gaudí – Cinema Català torna a Gironella aquest diumenge, 30 de maig, a les 18 hores amb la projecció d’una nova pel·lícula al Local del Blat. Serà “La Vampira de Barcelona”, un thriller sobre la desaparició de la petita Teresa Guitart, fills d’una rica família, que commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com “La Vampira del Raval”.

El periodista Sebastià Comas s’endinsarà en el laberint dels carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s’acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s’amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

La sessió tindrà un preu de 4,5 euros i les entrades es poden aconseguir mitjançant l’enllaç següent: Cicle Gaudí. La Vampira de Barcelona.

El Cicle Gaudí és un circuit estable de cinema català impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport del Departament de Cultura, la Diputació de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona i la Fundació SGAE que pretén apropar als espectadors el cinema produït a Catalunya.
 
Arxivat a