Uns 250 alumnes d'Andorra, la Seu, Puigcerdà i Berga visitaran diumenge la Casa de la Patum

Aquesta instal·lació tancarà les seves portes fins el 25 de juny

Redacció
15 de maig del 2015
Actualitzat a les 15:45h
Durant tot el matí de diumenge, més de 205 alumnes de les escoles municipals de música d'Andorra la Vella, la Seu d'Urgell, Puigcerdà i Berga visitaran la Casa de la Patum, l'espai destinat a la promoció i descobriment d'aquesta festa que, a partir d'aquesta darrera visita, tancarà les seves portes fins el 25 de juny. 

Segons ha informat l'Ajuntament de Berga, els alumnes realitzaran la visita a la capital del Berguedà acompanyats per docents i familiars, aprofitant la cantata Transatlàntida, una obra escrita pel compositor mallorquí Baltasar Bibiloni amb text del poeta Miquel Desclot. Durant aquesta interpretació, els joves músics aniran desgranant els elements de la història d'una formiga que, inspirada en l'obra L'Atlàntida de Jacint Verdaguer, emprèn un viatge per trobar aquest mític continent perdut. 

De fet, aquesta cantata es va estrenar el passat dissabte 10 de maig a la Seu d'Urgell, i aquest dissabte s'interpretarà a Puigcerdà. A Berga, l'espectacle tindrà lloc al Pavelló Vell a les 18.00 hores i, finalment, el 14 de novembre es tornarà a interpretar a l'auditori d'Andorra la Vella. 

Es tracta de la tercera cantata conjunta després de la Cantata per a una tortuga el 2007 i Va de Rock! el 2013. 

Tancat per Patum

La Casa de la Patum romandrà tancada a partir d'aquest diumenge i fins el proper 20 de juny, per la impossibilitat de poder mostrar tot l'equipament de la comparseria, que sortirà a les places i carrera per participar activament en la festa, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat. 

L'Ajuntament recorda que durant els dies que duri el tancament, no es podran fer visites particulars individuals, ni tampoc s'acceptaran grups organitzats. 
Arxivat a