INTEGRACIÓ

Puig-reig celebra els 20 anys del Casal d’Europa amb l’acte de lliurement dels seus premis anuals

L’acte tindrà lloc a l’espai La Sala de Puig-reig a partir de les 7 de la tarda i s’iniciarà amb la conferència a càrrec de Jaume Farguell

per Redacció, 28 de maig de 2021 a les 10:01 |
Casal d'Europa en una foto d'arxiu | Cedida
Des d’aquest 2021, l’Ajuntament de Puig-reig s’ha convertit en membre del Casal d’Europa del Berguedà, juntament amb altres consistoris, responent a l’objectiu de l’entitat de créixer a nivell comarcal. Aquest dissabte 29 de maig, Puig-reig serà l’escenari d’un dels actes de celebració del vintè aniversari del Casal d’Europa del Berguedà. La trobada servirà per recordar aquestes dues dècades de trajectòria de l’entitat i també per lliurar els seus premis anuals.

L’acte tindrà lloc a l’espai La Sala de Puig-reig a partir de les 7 de la tarda i s’iniciarà amb la conferència a càrrec de Jaume Farguell, president del Casal d’Europa del Berguedà sobre els 90 anys del Pavelló de Suècia, la seu oficial de l’entitat a la capital berguedana.


Durant l’acte, es lliuraran els premis que any rere any atorga el Casal d’Europa del Berguedà en diversos àmbits. Enguany, el Premi Zaida Catalan a l’entitat comarcal amb especials mèrits socials serà per l’Associació de Dones del Berguedà. El premi a l’empresa berguedana amb més projecció exterior serà per a AS&GNL-Advanced Sport & Nutritionslab. Per altra banda, també es lliurarà el premi Berguedans al món, que enguany recollirà la violinista Alba Roca. Finalment, tindrà lloc un reconeixement títol pòstum a Josep Vilaseca Atset, fundador de l’escola Joviat, per la seva iniciativa a la comarca del Berguedà.

En el darrer tram de l’acte, hi haurà un torn de paraules sobre projectes europeus relacionats amb el municipi de Puig-reig i clourà amb un concert a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Puig-reig.

 

 

Participació