SOSTENIBILITAT

La Fira de la Bioconstrucció FirHàbitat busca voluntaris per l’organització del certamen

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’ACEB o poden enviar un correu

per Redacció, 27 de maig de 2021 a les 12:29 |
La FirHàbitat busca voluntaris per l'organització del certamen | FirHàbitat
Les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’ACEB o poden enviar un correu
Els impulsors de FirHàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya, busquen voluntaris i col·laboradors per ajudar en l’organització i el desenvolupament del certamen.


La fira, amb expositors, ponències, activitats, tallers i zones d’oci tindrà lloc de l’11 al 13 de juny a Avià. Tot i que FirHàbitat té al darrere l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà i l’Ajuntament d’Avià i compta amb el suport de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i del Consell Comarcal del Berguedà, es busquen persones que vulguin aportar el seu granet de sorra en el desenvolupament de la mostra.Els impulsors del projecte han remarcat que “busquem persones que tinguin ganes de participar-hi i donar una part del seu temps lliure per fer possible aquest projecte que té com a objectiu convertir el certamen en un punt de referència del sector de la bioconstrucció i l’eficiència energètica al territori”.

Les persones que estiguin interessades a col·laborar poden escriure al correu info@firhabitat.com o trucar al telèfon de l’ACEB (93 822 14 04).
 

 

Participació