VANDALISME

L’Ajuntament de Puig-reig denuncia els actes vandàlics registrats el passat cap de setmana

Es van produir durant les nits del cap de setmana, coincidint amb la Festa Major del municipi

per Redacció, 26 de maig de 2021 a les 18:15 |
Nou equipament per a autocaravanes de l'avinguda 1 d'Octubre | Ajuntament de Puig-reig
L’Ajuntament de Puig-reig denuncia fermament i lamenta profundament els actes vandàlics i incívics produïts durant les nits del cap de setmana passat, coincidint amb la Festa Major del municipi.

Tot i el balanç positiu de participació i de respecte de les mesures de seguretat en tots els actes programats, la celebració deixa una nota negativa i una denúncia que l’equip de govern del consistori ha volgut fer pública.


L’alcalde de Puig-reig, Josep Maria Altarriba, ha lamentat els actes vandàlics i incívics que van registrar-se les nits de divendres i de dissabte passat: es van produir danys en mobiliari urbà i públic, concretament al parc infantil de l’Estació, renovat aquesta primavera i al nou espai per a autocaravanes instal·lat fa poques setmanes a l’avinguda 1 d’Octubre. “No pararem fins a trobar a les persones responsables d’aquests actes i per això es necessita la col·laboració de tothom. Demanem qualsevol indici o informació que ens faci arribar a elles”, ha assegurat Altarriba.

L’equip de govern lamenta que es produeixin accions com aquestes, que són minoritàries, però que existeixen i que al final acaben repercutint a tota la població, ja que són espais públics que costen diners a les administracions.

 

Parc infantil de l'Estació Foto: Ajuntament de Puig-reig

 

Participació