La Festa Major de Puig-reig finalitza amb un èxit de participació, tot i les mesures de contenció

El musical «Arrelats» va aplegar gairebé 1.200 espectadors en les dues funcions programades

Redacció
25 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:02h
Pregó de la Festa Major a càrrec del Consell d'Infants
Pregó de la Festa Major a càrrec del Consell d'Infants | Ajuntament de Puig-reig
El municipi de Puig-reig tanca sis dies d’actes festius amb èxit. La Festa Major de Puig-reig clou amb una valoració positiva per part de l’Ajuntament de Puig-reig i la Comissió de Festes, que valoren positivament la participació que han tingut la majoria d’actes i també el respecte que han mantingut els assistents pel que fa a les mesures de contenció de la Covid-19.

Tal com ja va explicar el regidor de Festes de Puig-reig, Cristian Pérez, el programa de la Festa Major s’havia treballat amb la previsió de les mesures sanitàries marcades pel govern pel que fa al control de la pandèmia. La celebració s’ha dut a terme tal com es demanava, amb els aforaments controlats, l’ús de les mascaretes i garantint les distàncies de seguretat. És per això que l’Ajuntament de Puig-reig i la Comissió de Festes vol felicitar als puig-regencs i visitants que durant aquesta setmana han participat dels actes.

Actes molt concorreguts

Per altra banda, l’organització també fa una lectura molt positiva de la participació. La majoria d’actes han rebut una gran resposta dels veïns i veïnes i de públic vingut de fora, fins al punt que algunes propostes han penjat el cartell de complet, com per exemple, el concert de Xiula, al camp de futbol, que va exhaurir les 750 localitats disponibles o el Puig-reig Escape Room, per on hi ha passat més de 300 persones.

La resta de propostes també han tingut una bona acollida, com per exemple l’espai de música i vermuts Puig-brunch-reig, la cantada d’havaneres amb el grup Neus Mar, la curs d’orientació, el concert de Gertrudis, els concerts de l’Orquestra Meravella o el pregó a càrrec del Consell d’Infants, entre d’altres.

El musical Arrelats omple les dues funcions

Un capítol a part es mereix l’estrena del musical Arrelats a Puig-reig, amb música de Sergi Cuenca, llibret de Quim Puig i direcció escènica de Maria Casellas. La Polifònica de Puig-reig, l’actor Joan Crosas i l’orquestra de quinze músics van omplir el pavelló de Puig-reig en dues funcions aplegant gairebé 1.200 espectadors que van gaudir d’aquest muntatge únic, encàrrec de l’Ajuntament de Puig-reig al compositor local Sergi Cuenca.
 
Arxivat a