El PSC porta la supressió d’una línia d’ESO de l’Institut Serra de Noet al Parlament

Mostra el seu desacord i falta de comunicació amb la decisió del Departament d’Educació

24 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:17h
Institut Serra de Noet, en una imatge d'arxiu
Institut Serra de Noet, en una imatge d'arxiu | Institut Serra de Noet
El diputat al Parlament, Cristòfol Gimeno, ha presentat a instàncies de l’Agrupació Socialista del Berguedà, una pregunta per escrit al Parlament, per aclarir i mostrar el seu desacord amb una decisió del Departament d’Educació.

En el comunicat, el Partit Socialista considera “important un equilibrat repartiment d’alumnes entre l’IES Guillem de Berguedà i el Serra de Noet. Tots dos tenen similar qualitat, tots dos són públics, tots dos acullen alumnes de Berga i de la comarca, de manera que és lògic preservar l’equilibri entre els dos”.

La qüestió portada al Parlament és si pel curs vinent, el Departament s’ha decantat per afavorir el Guillem de Berguedà, qui no assegura que pugui passar de nou el curs següent? A banda, remarca que “no pot ser que els alumnes, pares i mares s’assabentin d’una decisió com aquesta per la premsa, sense cap reunió ni diàleg, ni valoració de com resoldre les matriculacions, tenint el necessari equilibri”.

El PSC es troba a l’espera de la resposta, per així decidir si emprèn noves iniciatives que obliguin al Departament d’Educació a prendre decisions d’acord amb el territori i la seva gent.
 
Arxivat a