Borredà estrena un parc ludicoesportiu per ser un punt de reunió

Es tracta d’un espai de 300 m2 just al costat de la zona esportiva del municipi

Redacció
21 de maig del 2021
Actualitzat a les 18:57h
Nou parc ludicoesportiu de Borredà
Nou parc ludicoesportiu de Borredà | Ajuntament de Borredà
L’Ajuntament de Borredà estrena un gran part ludicoesportiu per a totes les edats a la zona esportiva del municipi. L’equip de govern va construir fa mig any una pista de pàdel, i ara ha decidit destinar 300 metres quadrats a un gran parc. Aquest limita per una banda amb la pista de pàdel, i per l’altra amb el camp de futbol, que tot i no haver-hi equip, serveix com a espai d’esbarjo per tots els nens i les nenes.

El parc ludicoesportiu neix amb la vocació de ser un punt de reunió, de jocs i esports, per a totes les edats. Per això hi ha un espai amb aparells esportius, un altre destinat a jocs infantils, i un tercer amb barres i altres instal·lacions per a la pràctica dels nous esports. La zona esportiva, fins ara, estava conformada per una pista de tennis, una pista poliesportiva, piscines, pistes de petanca, amfiteatre cívic, camp de futbol i jardins annexos.

La inversió feta ha estat de 25.000 euros, a càrrec d’ajuts procedents de la Diputació de Barcelona, i està previst que de cara a l’any vinent es pugui complementar amb més aparells. L’espai és gran i emmarcat en el lateral de la zona esportiva. També s’ha instal·lat una tanca perimetral per a poder protegir els practicants.