ESPORTS

Gironella serà la seu de la primera fase de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina

Serà la primera competició presencial que se celebra en temps de Covid-19 a nivell nacional

per Redacció, 20 de maig de 2021 a les 18:51 |
La competició se celebrarà el 19 i 20 de juny | Ajuntament de Gironella

L’Ajuntament de Gironella, la Real Federació Espanyola de Gimnàstica  i el Club de Gimnàstica EGIBA han firmat un conveni perquè Gironella pugui acollir la primera jornada de la fase de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina els propers 19 i 20 juny al pavelló municipal del municipi.

A la jornada hi participaran 30 equips provinents de tot Espanya, dels quals 10 equips, inclòs l’EGIBA, que compta amb 3 gimnastes del municipi, Carla Font, Laia Font i Lorena Medina, participaran en la competició de primera divisió, 9 a segona divisió, i 11 a tercera divisió.

Aquesta serà la primera competició presencial que se celebra en temps de Covid-19 a nivell nacional. L’any passat els quatre equips classificats per la final van competir en les seves comunitats autònomes corresponents, les gimnastes que es preparen al CAR de Madrid, les van gravar allà, les que es preparen a Catalunya a Salt i les Balears a Palma, per evitar desplaçaments dels esportistes, sense jutges ni públic, tot va ser filmat, i les puntuacions es van extreure via online.Lliga Iberdrola GAF

La Lliga Iberdrola de gimnàstica artística femenina és una competició a nivell estatal que consta de fase regular, i final. Enguany, la fase regular tindrà 3 jornades que serviran perquè els 4 millors equips es classifiquin per la final.

 

 

Participació