Compromís x Bagà proposa oferir un servei de transport sanitari des de Terradelles

El partit liderat per Nicolás Viso afirma que "primer són les persones"

Redacció
15 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:05h
La candidatura encapçalada per l'actual alcalde, Nicolás Viso, Compromís x Bagà, vol deixar clara la seva aposta per treballar aquells aspectes socials de la vila. Segons afirmen, el seu lema és “primer les persones” i, a través d'aquest, durant els propers quatre anys, es volen tirar endavant tota una sèrie de polítiques que vagin en consonància amb el benestar de les persones i l'ajuda als més desafavorits. 

En aquest sentit, una de les propostes que van realitzar a l'acte polític de Terradelles va ser oferir un servei de transport sanitari a tots els veïns del barri que hagin d'assistir al CAP de Bagà per a realitzar-se visites, tractaments o analítiques, entre d'altres. Aquesta proposta, han indicat en un comunicat, va ser presa a partir del diàleg amb els veïns i tenint en compte les limitacions pressupostàries. 

A més, la marca blanca del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) també es va comprometre a oferir més prestacions dins del Servei Bagà, un catàleg d'ajudes “per fer més senzilles les quotidianitats” i que sustenta bona part de la gent gran del municipi pel que fa a l'acompanyament, neteja o suport. 

Compromís x Bagà, a més, ha declarat que viure a aquest barri més allunyat de la vila “no ha de ser un impediment, ni un greuge”, i ha garantit tot el seu suport perquè, en tot moment, els habitants de Terradelles estiguin ben atesos i protegits.