Núria Conangla estrena «Fuck likes», un nou single acompanyat d’un videoclip d'estil funky-pop

Sortirà a la llum el proper 31 de maig al portal web l’Aixeta - Núria Conangla i també a YouTube i Spotify

20 de maig del 2021
Actualitzat a les 15:00h
Nou single Fuck Likes  de Núria Conangla
Nou single Fuck Likes de Núria Conangla | Núria Conangla
La Núria Conangla, música polifacètica nascuda a La Garriga i amb arrels a l'Ametlla de Merola, traurà el proper dilluns, 31 de maig, el seu nou single Fuck likes que anirà acompanyat d'un videoclip d'estil funky-pop, amb alguna pinzellada clàssica i la col·laboració del MC Rhyminggaijin resident a Tokyo. El tema i el videoclip es compartirà des de l'Aixeta, tot i que també es trobarà al YouTube i Spotify.

La producció ha anat a càrrec de Rispect Records, amb Iñaki Marquiegui, Joan Palà, Sisco Romero i Miki Tejero al capdavant. El tema està mesclat a Dept 17 Studio per Àlex Carretero i masteritzat Sterling Sound per Chris Gehringer (Lady Gaga, Rihanna, Dua Lipa).

Conangla es mou per molts estils i projectes variats. Compon, interpreta, produeix i ha gravat per bandes sonores de pel·lícules i CD de cantants i grups reconeguts. Interpretant des d’òperes al Palau de la Música, simfonies a l’Auditori de Barcelona, també ha actuat a estadis com l’Arena de Madrid o el Museu Reina Sofía amb grups moderns i ha aparegut en programes de televisió.