FirHàbitat d’Avià serà el punt de trobada dels alumnes de l’Institut Espanyol de Baubiologie

De l'11 al 13 de juny el municipi acollirà els alumnes i exalumnes del màster en Bioconstrucció del centre de referència

Redacció
19 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:56h
Trobada de l'alumnat de l'Institut Espanyol de Baubiologie
Trobada de l'alumnat de l'Institut Espanyol de Baubiologie | ACEB
FirHàbitat, la Fira de la Bioconstrucció i l’Eficiència Energètica de Catalunya, serà l’escenari de la novena trobada de l’Institut Espanyol de Baubiologie (IEB), un referent nacional en l’àmbit de la bioconstrucció i la biologia de l’hàbitat.

De l’11 al 13 de juny, Avià, serà el punt de trobada d’alumnes, exalumnes i professors de l’IEB. Seran els encarregats d’oferir seminaris del Màster de Bioconstrucció de l’IEB. Sessions que inclouran els exàmens i la presentació dels Treballs de Final de Màster del centre. A més a més, divendres a la tarda, la presidenta de l’IEB, Petra Jebens-Zirkel, coordinadora del màster de Bioconstrucció del centre, oferirà una introducció a la bioconstrucció dins del programa de ponències de la mostra.

La trobada de l’IEB s’encetarà oficialment el dissabte 12 al matí, i seguidament, tindrà lloc la primera presentació dels treballs de final del màster de Bioconstrucció dels alumnes presents a la mostra. Paral·lelament, FirHàbitat tindrà un espai exclusiu dedicat a l’Institut Espanyol de Baubiologie on s’hi realitzaran sessions i tallers on hi participaran la vuitantena de persones que es desplaçaran a Avià durant el cap de setmana de la fira.

L’Institut Espanyol de Baubiologie IEB, present a Espanya des de 2009, és la filial de l’IBN Institut für Baubiologie + Nachhaltigkeit alemany, institució pionera en bioconstrucció i biologia de l’hàbitat a Europa des de 1983.

La seva seu es troba a Oncins (Pirineu d’Osca) i està gestionat per un equip multidisciplinari que treballa en remot. L’IEB treballa en col·laboració amb professionals i especialistes de reconegut prestigi a nivell estatal i internacional. Per les seves aules virtuals han passat ja més de 450 persones de 10 països diferents.