La ciutat de Berga enceta les Festes de Corpus, aquest cap de setmana, amb dos concerts

El primer serà el tradicional Concert de Patum, i el restant anirà a càrrec de JazzWoman

15 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:01h
Assaig de la Banda de l'Escola de Música de Berga
Assaig de la Banda de l'Escola de Música de Berga | Conservatori dels Pirineus
No hi haurà Patum, però si que se celebraran les Festes de Corpus. La ciutat de Berga s’ha reinventat per adaptar-se a la pandèmia de la Covid-19 i aquest cap de setmana donarà el tret de sortida per la celebració de les Festes de Corpus a la ciutat. Dos concerts musicals seran els encarregats de fer viure la Patum a la ciutat, però d’una altra manera.

El primer d’ells és el tradicional Concert de Patum amb la Banda de l’Escola Municipal de Música de Berga, que actuarà el dissabte, 15 de maig, a les sis de la tarda a l’amfiteatre del Parc del Lledó. L’entrada és gratuïta però caldrà inscripció prèvia a l’enllaç següent: Concert de Patum. També es podran aconseguir a taquilla 1 hora abans del concert fins a completar l’aforament.

L’endemà serà el torn de Jazzwoman, una de les grans promeses de l’escena musical urbana mesclant diversos gèneres i estils com el rap, el trap o la salsa i lletres que defensen l’empoderament, el respecte i l’empatia. L’artista valenciana actuarà el diumenge, 16 de maig, a les 18 hores de la tarda al Teatre Municipal. Igual que el Concert de Patum, l’entrada és gratuïta i caldrà inscriure’s al Ticketara: Jazzwoman. Si sobren entrades es posaran a la venda a taquilla al mateix dia. En aquest concert hi col·labora els Ben Anats, La Bauma dels Encantats, La Berguedana de Thrash, Munt d’Arts i Pi3b produccions. La programació de les Festes de Corpus es pot consultar al següent enllaç: Festes de Corpus 2021.

Ple de l’Ascensió

L’Ajuntament de Berga celebrarà aquest diumenge, 16 de maig, a les 11 hores, el ple de l’Ascensió de forma híbrida per acreditar, un any més, la suspensió de la Patum que s’havia de celebrar del 2 al 6 de juny de 2021. El ple es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament.

La sessió extraordinària del diumenge de l’Ascensió és un esdeveniment que segueixen molts berguedans. En aquesta sessió, en condicions normals, es nomena les parelles d’administradors i administradores, s’aprova la proposta de reconeixement de les persones que rebran el títol de Patumaire i Patumaire d’Honor i es dona a conèixer el resultat de la votació popular dels cartells anunciadors de la Patum i la Patum Infantil.
 
Arxivat a