La diputada Eva Menor es reuneix amb el Consell per afrontar projectes de recuperació econòmica

S’han exposat els diferents programes que actualment té en marxa la Diputació en matèria de desenvolupament econòmic

Redacció
14 de maig del 2021
Reunió d'Eva Menor amb els membres del Consell Comarcal del Berguedà
Reunió d'Eva Menor amb els membres del Consell Comarcal del Berguedà | CC Berguedà
Eva Menor, diputada i presidenta de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, i Javier Villamayor, coordinador, s’han reunit aquest divendres al Consell Comarcal del Berguedà amb el president de l’ens, Josep Lara, el vicepresident segon Jesús Calderer, el vicepresident tercer Abel García; el president de l’Agència del Desenvolupament del Berguedà, Lluis Vall i la regidora de l’Ajuntament de Berga, Roser Rifà.

L’objectiu principal de la trobada ha estat treballar conjuntament per l’impuls d’iniciatives de recuperació econòmica a la comarca del Berguedà després de la crisi sanitària de la Covid-19.

Els dos representats de la Diputació de Barcelona han exposat als membres del Consell Comarcal els diferents programes que actualment té en marxa la Diputació en matèria de desenvolupament econòmic i, especialment, aquells de recuperació econòmica arran de la crisi provocada per la covid-19 i dels quals la comarca del Berguedà se’n beneficia.

La diputada Eva Menor ha parlat del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona, del Programa Treball Talent i Tecnologia o del Pla de Reactivació de l’Ocupació, entre altres. Durant la reunió també s’ha tractat sobre el Pla de Recuperació europeu i els fons associats, que tenen per objectiu pal·liar els efectes de la covid-19 i promoure la transformació econòmica.