Detenen un home en una benzinera de Puig-reig després de robar una bossa de mà d’una dona a Balsareny

L’autor dels fets ha passat a disposició judicial aquest dijous, i els objectes sostinguts han estat retornats a la víctima

13 de maig del 2021
Actualitzat a la 13:25h
El detingut ha passat avui a disposició judicial
El detingut ha passat avui a disposició judicial | Josep M Montaner
Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres, 12 de maig, un veí de Navàs, de 48 anys, després d’haver robat una bossa de mà a una dona al municipi de Balsareny.

Els fets van ocórrer minuts abans de les 11 del matí, a la carretera de Berga, de Balsareny, quan l’home va assaltar a la víctima i fruit d’una forta tibada la va fer caure a terra, i va fugir amb la bossa de mà. Un testimoni va veure els fets i va socórrer a la senyora que va patir una ferida al cap. Aquest va ser cabdal pels Mossos d’Esquadra, ja que els va informar sobre l’agressor i el vehicle que portava.

La víctima va ser traslladada a l‘hospital amb una ferida al cap i diversos dits trencats. Els Mossos, paral·lelament, van emprendre la marxa per la C-16 en direcció a Berga, per interceptar el lladre. Va ser a l’altura de Puig-reig, que des de l’autovia van veure el cotxe que el testimoni els havia informat, en una benzinera.

Els Mossos d’Esquadra van procedir a detenir al veí de Navàs i a escorcollar-li el vehicle. A la part posterior hi van trobar la bossa de mà amb tots els objectes robats. El lladre ha passat, aquest matí, a disposició judicial, i els objectes robats han estat retornats a la víctima.
 
Arxivat a