El concert de Patum Memorial Ricard Cuadra es traslladarà al Teatre Municipal de Berga

Serà el dia 29 de maig i es farà sense mitja part, però respectant el format habitual del Concert de Patum

Redacció
13 de maig del 2021
Actualitzat el 14 de maig a les 11:47h
Sergi Cuenca i Andrea Motis damunt de l'escenari, en una foto d'arxiu
Sergi Cuenca i Andrea Motis damunt de l'escenari, en una foto d'arxiu | Pilar Màrquez Ambròs
El Concert de Patum Memorial Ricard Cuadra es fa cada any el dissabte dels quatre fuets, el darrer abans de La Patum, a la plaça de Sant Pere de Berga. És un concert on cada any es toquen obres de creació sobre les melodies patumaires, obres que s'escriuen cada any expressament per a aquest concert. Hi han col·laborat, al llarg dels anys, músics de renom com Albert Guinovart, la Dharma, Manel Camp, Andrea Motis, Llibert Fortuny i molts altres.

Aquest any s’han proposat recuperar el concert, tot i ser conscients de la situació actual s’han vist forçats a fer-lo en format reduït, només amb la Banda del Memorial Ricard Cuadra i peces d'autors berguedans. Serà el proper 29 de maig, i en lloc de fer-lo a la plaça, es farà al Teatre Municipal, amb l'aforament permès en la situació actual (50% de les entrades) i a les 7 de la tarda. Les entrades seran numerades i s'han d'adquirir telemàticament a la següent adreça: Concert de Patum Memorial Ricard Cuadra.

El concert es farà sense mitja part, però respectant el format habitual del Concert de Patum: primer s'interpretaran obres de creació sobre temes patumaires i després s'interpretarà un salt de Patum complet, amb arranjaments de concert.

Les obres que s'interpretaran a la primera part seran de Robert Agustina, Roger Belmonte i Sergi Cuenca, algunes recuperades de concerts de fa molts anys i altres noves, però totes revisades per a l'ocasió.

Arxivat a