Puig-reig prepara la primera Festa Major de la temporada al Berguedà amb molt de nivell

Començarà el dimecres 19 de maig i posarà la fi de festa el dilluns 24.

12 de maig del 2021
Actualitzat a les 20:37h
Roda de premsa de la presentació de la Festa Major de Puig-reig 2021
Roda de premsa de la presentació de la Festa Major de Puig-reig 2021 | Roger Simon
L’Ajuntament de Puig-reig dona el tret de sortida per la celebració de la Festa Major 2021 i serà la primera de la temporada al Berguedà. La comissió de Festes ha organitzat un reguitzell d’activitats per a tots els públics que tindran lloc del 19 al 24 de maig. Una gran part dels espectacles eren previstos per l’any passat, però degut a la pandèmia es van haver de suspendre. Cristian Pérez, regidor de Festes de l’Ajuntament, ha explicat que “l’objectiu era mantenir tots els grups que l’any passat hi havíem tingut contacte, i la resposta ha estat positiva.

La pandèmia ha obligat a fer canvis importants en l’organització de l’esdeveniment per respectar les mesures de seguretat i propagació del virus. Enguany, un dels canvis més important és la ubicació dels actes i/o espectacles. Per una banda, la tradicional Envelat 2.0, situat a la Plaça Nova i que acostumava a acollir una gran part dels actes se suprimeix, i els actes es traslladen al camp de futbol, obligant a l’entitat, concretament al Club Esportiu Puig-reig, a aturar l’activitat en dies puntuals. El mateix cas passa amb el Pavelló d’Esports del municipi.

Per altra banda, la venda d’entrades serà diferent. Aquest any, en alguns dels actes, les entrades s’hauran d’aconseguir des de la pàgina web de l’Ajuntament. Des d’allà es redirigirà cap a un altre portal web on es podran comprar les entrades o reservar-les encara que siguin gratuïtes. Montse Rodríguez, membre de la Comissió de Festes, ha destacat que “la venda d’entrades, en només tres dies, està sent ràpida i elevada”.

El musical Arrelats a Puig-reig serà el plat fort de la Festa Major. Dirigit per Sergi Cuenta, es farà en dues funcions: dissabte, 22 de maig, i diumenge, 23. Cuenca ha explicat en roda de premsa que “el fet que la pandèmia hagi fet aturar el Rey León de Madrid, m’ha permès ser més present en els assajos”. A més, el narrador del musical serà Joan Crosas, actor conegut per papers importants en sèries i pel·lícules de televisió.

Les entrades ja es poden aconseguir en quatre punts de venda per un preu de 20 euros. A Puig-reig es podran aconseguir a Iglesias Fotògrafs, a Berga són al Musikal Berga, a Gironella, a la llibreria Guinó, i finalment a Navàs, al videoclub Chaplin. Si en sobren abans de cada funció, es podran comprar a taquilla, a 25 euros.

A part del musical, la Festa Major de Puig-reig programa altres espectacles per a totes les edats i de nivell estatal, com és el concert de Gertrudis, que se celebrarà el divendres 21, al camp de futbol, l’escape room pel poble on els participants hauran de desactivar una bomba, i el concert amb l’Orquestra Meravella.

L’agenda d’actes es pot consultar al següent enllaç: Programació de la Festa Major de Puig-reig
 
Arxivat a