Nova edició del projecte «El Maria Canals porta cua a Puig-reig», aquest dijous

Al passeig de la Via hi haurà instal·lat un piano de cua per tots els assistents, i la jornada acabarà al Museu de la Colònia Vidal a càrrec de Trio Thalia

Redacció
12 de maig del 2021
Actualitzat a la 13:05h
El Maria Canals porta cua a Puig-reig, l'any passat
El Maria Canals porta cua a Puig-reig, l'any passat | Ajuntament de Puig-reig
El Maria Canals porta cua a Puig-reig una vegada més. L’Associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona, en la seva vessant educativa, divulgativa i social, continua apostant per portar la música, i concretament, la pràctica del piano, arreu. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puig-reig i del Museu de la Colònia Vidal el programa torna a passar per Puig-reig aquest dijous 13 de maig.

Durant tot el dia, al passeig de la Via hi haurà instal·lat un piano de cua. A banda d’estar obert a tots els veïns que vulguin tocar-lo, al matí, es destinarà unes hores per als alumnes de les escoles de primària Sant Martí i Alfred Mata. De cara a la tarda, serà el torn dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Puig-reig, que tindran l’oportunitat d’oferir una petita audició i participar en una classe magistral de piano.

La jornada finalitzarà amb un concert a càrrec del Trio Thalia al Museu de la Colònia Vidal, que s’iniciarà a les 8 del vespre. El grup està format per Laura Colago al piano, Clara Piera al violí, i Laura Martí al violoncel. Interpretaran obres de Beethoven i Arensky.
 
Arxivat a