La Biblioteca de Gironella enceta una setmana amb activitats culturals de tota mena

S’iniciarà demà amb el club de lectura de novel·la i divendres acabarà amb el de teatre

10 de maig del 2021
Actualitzat a les 19:09h
Biblioteca de Gironella en una foto d'arxiu
Biblioteca de Gironella en una foto d'arxiu | Ajuntament de Gironella
La Biblioteca de Gironella reprèn les activitats culturals demà dimarts a les sis de la tarda amb el club de lectura de novel·la. Hi haurà una xerrada a càrrec de Núria Pradas sobre el seu treball Toda una vida para recordar. És el llibre que han llegit els assistents del club de lectura aquest mes. La xerrada es traslladarà al Local del Blat per així disposar de més espai. La Institució de les Lletres Catalanes subvenciona el programa Lletres en Viu i això permet cada biblioteca disposar d’un autor o autora un cop l’any per la presentació d’un llibre, i d’aquesta manera, que els interessats puguin interactuar-hi.

El proper dijous 13 de maig serà el torn de la Conferència de Pol Avinyó, el musicòleg del Liceu. És un altre programa que fa el Liceu amb les biblioteques, denominat Liceu Bib, per acostar la comarca del Berguedà a la sala barcelonina. Des del Liceu es va proposar que el musicòleg Pol Avinyó puges a Gironella a parlar sobre l’obra Otello, de Giuseppe Verdi. Aquesta activitat sí que es farà a la Sala d’Actes de la Biblioteca de Gironella, a les 6 de la tarda. Per assistir-hi s’haurà de reservar prèviament a la Biblioteca.

Finalment,  l’endemà a les sis de la tarda hi haurà el club de teatre a la biblioteca. És una iniciativa del Teatre Nacional de Catalunya i en la línia de captar gent per assistir a les obres del Teatre Nacional. A través del programa Llegir el Teatre acosten les obres que s’estan exhibint al Teatre Nacional per mostrar-les a les biblioteques. En aquest cas, l’obra escollida és La Font de la Pólvora de Llàtzer Garcia. L’acte el conduirà el mestre de l’Institut de Gironella, Jaume Fígols, juntament amb l’autor de l’obra.
 
Arxivat a