MEMÒRIA ANUAL

L’Agència presenta la memòria anual en un format més amè i senzill

Fa un esforç per tal que la població del Berguedà conegui de primera mà la situació econòmica de la comarca

per Redacció, 10 de maig de 2021 a les 10:14 |
Memòria anual 2020 | ADBerguedà
L'Agència de Desenvolupament del Berguedà realitza un esforç i una millora significativa a l'hora de passar comptes davant de la ciutadania i presentar una anàlisi en nous formats més amens i senzills, per tal que la població del Berguedà conegui de primera mà la situació actual de la comarca, analitzant l'any 2020 amb totes les dificultats i canvis que aquest any ha suposat.

Segons Lluís Vall, president de l’ADBerguedà, "és clau que l'administració pública com la nostra es faci seva la transparència com a un dels gens d'identitat. I sí, a més ho fem de manera planera perquè tothom ho entengui molt millor, i aquesta ha estat sempre la voluntat de tots els professionals de l'Agència. Entitat que reivindica i treballa per estar al costat de les persones que conformen el Berguedà”.


D'aquesta manera es presenta la Memòria Anual 2020, que vol ser un resum d'aquells indicadors i projectes més rellevants que s'han portat a terme des de l'entitat durant el 2020 dins de les seves àrees de treball.

Aquesta memòria es presenta just després d'una setmana realitzant el cicle de conferències “ADBerguedà, present i futur”, emeses en directe pel canal de YouTube de l'ADBerguedà, on s'analitzaven diferents àrees econòmiques de la comarca, presentades pel mateix president de l'entitat, Lluís Vall.


Cicle de conferències

En aquest cicle de conferències, presentades en formats curts d'entre 15 i 30 minuts, s'analitzaven 5 àrees de desenvolupament econòmic: Economia, Comerç, Formació, Turisme i Indústria. L'última conferència centrada en la indústria es va fer coincidir amb la presentació del pla d'acció per la dinamització dels polígons del Berguedà. Una anàlisi elaborada conjuntament entre l'ADBerguedà i la Cambra de Comerç de Barcelona.Revisar, analitzar i passar comptes és una obligació de totes les entitats públiques, però també suposa una gran oportunitat per transformar i seguir millorant en petits i grans projectes.
 

 

Participació