Treballem Junts per Borredà es compromet amb la «supervivència» de l'escola

La candidatura porta a debat públic diversos eixos fonamentals del seu programa

Redacció
14 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:05h

Reunió sobre l'escola del municipi amb Assumpta Duran Foto: TJB


La candidatura Treballem Junts per Borredà-CUP-Poble Actiu està disposada a treure a debat públic una sèrie de punts importants pel municipi i que inclouen dins del programa electoral que defensen per a les properes eleccions municipals del 24 de maig. D'aquesta manera, volen donar a conèixer els seus punts de vista sobre sectorials concretes com l'educació, la pagesia o la joventut, i fomentar, d'aquesta manera, el debat entre la ciutadania, amb l'objectiu de buscar-ho solucions. 

Segons han explicat, aquest dimecres a la tarda van realitzar un primer punt de trobada destinat a educació. En aquest, la directora de l'escola i número 2 de la llista, Assumpta Duran, va exposar les dificultats que està patint el centre de primària, així com el perill de tancament si es continua amb l'actual de nivell de despoblació. En aquest sentit, la candidatura es va comprometre a lluitar per la supervivència de l'escola com a eix bàsic del seu programa. 

Poques hores després, i de la mà d'Anna Manso, es va realitzar una altra trobada sectorial per valorar quina és la situació del camp. En aquest punt, es van posar sobre la taula les problemàtiques dels pagesos assistents a l'hora de desenvolupar diversos tràmits amb les administracions, i es va fer una “aposta decidida” per defensar els seus interessos, han explicat en un comunicat. 

L'objectiu de Treballem Junts per Borredà és anar desgranant el programa electoral a través de diferents reunions que tractin temes concrets i que es puguin desenvolupar amb la participació de la gent del poble. La propera, segons han informat, tractarà sobre els problemes del jovent al municipi.