Berga organitza una jornada de neteja a l’entorn de l’estany del Serrat el 8 de maig

Una acció que forma part de la campanya «Let’s Clean Up Europe»

Redacció
06 de maig del 2021
Actualitzat a les 11:25h
Cartell Clean Up Day 2021
Cartell Clean Up Day 2021 | Ajuntament de Berga
Les regidories d’Educació i Medi Ambient de l’Ajuntament de Berga han programat una jornada popular de neteja a l’entorn natural de l’estany del Serret el pròxim dissabte, 8 de maig, a les 10 h. Es tracta d’una acció que forma part de la campanya Let’s Clean Up Europe, que enguany se celebrarà del 7 al 9 de maig de 2021. Aquesta proposta és oberta a tothom i té l’objectiu de conscienciar la població sobre la necessitat de mantenir nets els espais naturals del municipi, així com posar en relleu la importància que té la seva preservació en l’àmbit ambiental i paisatgístic.  

Les persones que vulguin participar en la jornada de neteja que es farà a l’entorn natural de l’estany del Serret hauran de personar-se, el dia i l’hora indicats anteriorment, al punt de trobada situat al carrer Serra Farriols, s/n del Polígon Industrial de La Valldan.

Campanya d’àmbit europeu

Let’s Clean Up Europe és una iniciativa impulsada per la Comissió Europea en el marc del projecte Life de la Setmana Europea de Prevenció de Residus (European Week for Waste Reduction) que consisteix en la recollida de residus dels espais naturals. La jornada està oberta a la participació del conjunt de la ciutadania i pretén tenir un caràcter lúdic i sensibilitzador. L’activitat se celebra de forma simultània i coordinada a diferents localitats europees amb el suport dels governs regionals, administracions públiques, associacions, escoles i empreses mitjançant l’acció directa del voluntariat.
 
Arxivat a