S’inicien les tasques de millora i dinamització del Barri Antic de Berga

Dotze persones van ser contractades per executar un projecte integrat de millora del barri

Redacció
05 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:21h
Inici del Pla de Treball als Barris de Berga
Inici del Pla de Treball als Barris de Berga | ADBerguedà
El 30 d’abril es van contractar a 12 persones per realitzar un projecte integrat de millora del barri vell de Berga, en el marc del programa “Treball als Barris”, que incorporen un conjunt d’accions complementàries entre si i amb correlació a la Llei de barris. Per portar-ho a terme l’Ajuntament de Berga i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà han planificat un conjunt d’actuacions per millorar i dinamitzar el barri antic de la ciutat a la vegada que s’afavoreix l’ocupació del municipi.

Segons Lluís Vall, president de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, “el millor subsidi per les persones és una feina digne, aquest és el rerefons del programa Treball als Barris, la tasca que duran a terme les persones que s’incorporen seran una bona injecció per a la ciutat de Berga, les feines a dur a terme, per petites que siguin, ajuden a posar al dia i millorar l’espai i les dinàmiques de la ciutat”.

Durant el mes d’abril s’ha realitzat el procés de selecció de 12 llocs de treball amb contractes de 6 mesos de durada a jornada sencera, en els que hi han participat 24 persones. S’han seleccionat 1 encarregat/da, 6 oficials. 2a (construcció, jardineria, electricista i pintura), 4 peons (electricista, construcció i jardineria) i 1 tècnic/a dinamitzador/a.

Aquestes places van dirigides a persones que es trobin en situació d’atur, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei d’Ocupació de Catalunya, que no cobrin la prestació per desocupació. Les persones que podien optar a aquestes places havien de ser residents al Nucli Antic de Berga, llevat de la plaça de tècnic/a dinamitzador/a.

Aquestes actuacions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Berga, com ja ha passat en anteriors convocatòries, encomana la gestió de les accions del projecte de “Treball als Barris” a l'Agència de Desenvolupament del Berguedà.
 
Arxivat a