Les múltiples accions solidàries del 14-M recapten més de 21.000 euros

Els diners recaptats aniran destinats a millorar l’atenció dels joves de l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà

03 de maig del 2021
Actualitzat a la 13:48h
Ester Comelles, Cecília Camprubí i Ermínia Altarriba durant la roda de premsa, d'esquerre a dreta
Ester Comelles, Cecília Camprubí i Ermínia Altarriba durant la roda de premsa, d'esquerre a dreta | Roger Simon
La comarca del Berguedà es va bolcar, al mes de març, amb la marató solidària per a l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà. El 14M va tancar la jornada amb un total de 15.178,5 euros recaptats, però encara faltaven activitats que seguien actives fins a final de mes. Així doncs, la xifra recaptada final ha estat de 21.019,97 euros.

Tots aquests diners s’han recaptat gràcies a la col·laboració de la gent i directament mitjançant les accions que es van dur a terme. La subhasta solidària, que va estar oberta entre l’1 i el 14 de març va contribuir amb 5.300 euros. En segon lloc, van ser les donacions que es van rebre durant el mes i que s’han rebut fins aleshores que pugen un total de 5.157 euros, i en tercer lloc, la caminada va ajudar econòmicament amb més de 4.000 euros. Una gran quantitat d’accions que van permetre recaptar més de 21.000 euros per l’Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà.

Cecília Camprubí, presidenta que l’Associació, ha agraït l’esforç de tothom en la roda de premsa per informar sobre l’import final recaptat en les activitats realitzades durant el mes de març. “Donar les gràcies per la col·laboració de la jornada del 14M accions de solidaritat. És un projecte que ens feia molta il·lusió i teníem moltes ganes que la gent ens conegués i s’impliqués econòmicament. El resultat ha estat superior a les expectatives”.

Per la seva part, la gerent Ester Comelles també ha agraït la xifra aconseguida per l’Associació mitjançant les activitats que es van dur a terme i les guardioles solidàries repartides per tota la comarca. A més, de les donacions que s’han anat rebent a posteriori. Com a representant de Berga Comercial, Ermínia Altarriba ha expressat que “les entitats han estat molt agraïdes de poder-hi col·laborar. També amb la novetat que es feia des de la Federació de Comerç Berguedà, i així implicava a tota la comarca”.