FIRA DE MAIG 2021

Berga celebra la seva Fira de Maig dedicada al producte de proximitat

Totes les activitats s’han realitzat respectant les mesures de prevenció de la Covid-19

per Roger Simon , 2 de maig de 2021 a les 18:17 |
Fira de Maig celebrada al Passeig de la Indústria de Berga | Roger Simon
La ciutat de Berga ha viscut aquest cap de setmana la Fira de Maig amb un gran ventall d’activitats per a tots els públics. Enguany s’ha apostat pel producte de proximitat i així ajudar a les empreses de la comarca per recuperar-se de mica en mica. Roser Rifà, regidora de Promoció Econòmica, va informar en l’acte de presentació que “és una oportunitat per fomentar el consum de productes de KM0, que és un dels leitmotives de la fira”.

El Passeig de la Indústria ha estat l’espai escollit per la celebració oferint als berguedans i berguedanes una Fira més lineal amb més espais oberts i controls d’accés al recinte. El bon temps ha ajudat a omplir els carrers de visitants i permetre recuperar una Fira de Maig que a causa de la pandèmia s’havia anul·lat en la darrera ocasió.


La Fira ha comptat amb una zona musical amb actuacions, jocs tradicionals al carrer amb la Cia. De Jocs l’Anònima, i d’una volta amb els nans a càrrec de la Bauma dels Encantats, entre altres activitats programades. Durant tota la Fira hi ha hagut atraccions a la Plaça Cim d’Estela.

Una de les novetats de la Fira d’enguany ha estat la campanya per a clubs i centres esportius. Ha estat virtual, i al llarg de la setmana l’Ajuntament ha publicat un total de 12 vídeos promocionals, un per cada centre, a les seves xarxes socials. A part, el consistori berguedà juntament amb l’Agència de Desenvolupament del Berguedà ha dissenyat una panera per connectar la fira amb el comerç local. Tots els compradors que han fet comerç local, entre dissabte i diumenge, han entrat al sorteig de la panera que es farà entrega avui diumenge a la tarda, a la zona musical.


Imatges de la Fira
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Participació