JOVENTUT

Puig-reig estrena el WhatsApp Jove

Es tracta d’una llista de difusió que permet que un únic emissor pugui enviar els continguts a diversos contactes a la vegada de forma undireccional

per Redacció , 30 d'abril de 2021 a les 10:10 |
Una noia utilitzant el mòbil a peu de carrer | Ajuntament de Puig-reig
L’Ajuntament de Puig-reig estrena el WhatsApp Jove, un nou canal de comunicació dirigit especialment als joves del municipi. La proposta, sorgida del treball del Pla Local de Joventut aprovat aquest abril, pretén “connectar encara més els joves amb la vida al municipi i oferir-los un nou espai de comunicació per escoltar les seves necessitats i inquietuds, i a la vegada, mantenir-los informats de tot el que passa a Puig-reig que els pugui interessar”. D’aquesta manera ho ha explicat el regidor de Joventut, Cristian Pérez, que espera que sigui una eina “útil” per al sector de població a la que va dirigida. 

El WhatsApp Jove tindrà tres utilitats. En primer lloc, s’enviaran missatges, informacions i arxius que siguin d’interès per al col·lectiu jove. Es tracta d’una llista de difusió que permet que un únic emissor pugui enviar els continguts a diversos contactes a la vegada de forma undireccional. En segon lloc, es difondran activitats o esdeveniments puntuals organitzats per les entitats i associacions inscrites al Registre Municipal.  


Finalment, permetrà una comunicació directa i personal amb l’àrea de Joventut. Els joves que vulguin contactar-hi podran enviar missatges de WhatsApp en qualsevol moment. L’horari establert per respondre les consultes rebudes serà de dilluns a divendres, de 16:30 h a 19:30 h. Els missatges rebuts fora d’aquest horari es respondran el següent dia laborable de l’àrea. No s’atendran trucades telefòniques. 

L’objectiu és acompanyar els joves amb aquells temes que siguin més del seu interès, però també poder oferir un acompanyament emocional. Es tractarà l’emancipació, l’ocupació laboral, l’orientació educativa i l’habitatge.


Les persones interessades a rebre informació hauran de donar-se d’alta del servei per poder ser incloses en la llista de difusió. Per fer-ho, caldrà omplir un formulari d'inscripció.

 

Participació