L’atleta del JAB Vanesa Chirveches acaba cinquena en el Campionat d’Espanya de Trail Màster

La també membre del club Lídia Pons va finalitzar en tretzena posició

28 d'abril del 2021
Actualitzat a les 18:06h
L'atleta Vanesa Chirveches durant el Campionat d'Espanya de Trail Màster
L'atleta Vanesa Chirveches durant el Campionat d'Espanya de Trail Màster | FotosCarreras.com
L’atleta del club Joves Atletes de Berga (JAB) Vanesa Chirveches Dominguez va aconseguir aquest cap de setmana passat la cinquena posició al Campionat d’Espanya de Trail Màster, organitzat per la Federació Espanyola d’Atletisme i que es va disputar a Costa Quebrada (Cantàbria). Hi va participar conjuntament amb cinc components més del club.

En la mateixa categoria que Chirveches, de Màster 40 femení, Lídia Pons Sellarès va finalitzar en tretzena posició. Mentre que en la categoria Sub 23 femení, Ariadna Garcia Puigbo va aconseguir la vuitena posició. La guanyadora absoluta i actual campiona d’Espanya va ser Nuria Gil, del Penedès.

Pel que fa als resultats dels atletes masculins, Alfonso Lopez Lopez va arribar a línia de meta en trenta-quatrena posició en la categoria Màster 45. Quant a la categoria absoluta, Oriol Rodriguez Valls va haver de conformar-se amb la 107a posició de la general. El guanyador absolut i vigent campió d’Espanya va ser Jan Margarit, de Granollers.

En la categoria per clubs femenina, el club d’atletisme JAB Berga va aconseguir la novena posició amb l’actuació de les atletes Vanesa Chirveches, Ariadna Garcia i Lídia Pons.