SANT JORDI 2021

Llavors i plantes per recaptar fons per la Plataforma Anti-Incineradora de Cercs

El divendres a la tarda tindrà una parada ubicada a la plaça Viladomat de Berga

per Redacció , 22 d'abril de 2021 a les 17:21 |
Llavors i plantes donaran un missatge en positiu | PAIC
La Plataforma Anti-Incineradora de Cercs no s’atura per Sant Jordi i tindrà una parada al centre de Berga, justament a la plaça Viladomat, per reivindicar i manifestar de nou la necessitat d’aturar la instal·lació de la planta antiincineradora a l’antiga tèrmica de Cercs. 

La Diada de Sant Jordi serà el tret de sortida de les noves accions que pretenen recaptar fons per cobrir els costos legals de les accions que cal emprendre a partir d’ara, però ho faran amb un missatge en positiu: regalant llavors i planter i venent plantes aromàtiques a més d’altres productes que ja ha presentat la Plataforma. Tot per reivindicar un Berguedà sostenible, net i que vetlla per la salut dels seus habitants.


L’objectiu final és també el de transmetre que la Plataforma és o hauria de ser de tots i cadascun dels habitants del Berguedà. La comarca vol créixer, com les llavors que es repartiran, de forma sostenible, amb respecte a la natura i fent compatibles les activitats econòmiques amb l'agricultura de KM.0, l'hostaleria, el turisme rural, la ramaderia ecològica i la garantia de salut no només per a totes les persones que hi viuen, sinó també per aquelles que beuen l'aigua que prové de les muntanyes i dolls berguedans.


Altres notícies de Sant Jordi que et poden interessar

 

 

Participació