La Fira de Maig de Berga apostarà pel producte de proximitat

El consistori acollirà una fira més lineal amb més espais oberts i controls d’accés al recinte

Roger Simon
20 d'abril del 2021
Actualitzat a les 14:18h
Lona promocional de la Fira de Maig a Berga d'enguany
Lona promocional de la Fira de Maig a Berga d'enguany | Roger Simon
L’Ajuntament de Berga organitzarà el cap de setmana de l’1 al 2 de maig, una Fira que aposta pel producte de proximitat. Roser Rifà, regidora de Promoció Econòmica, ha informat en l’acte de presentació que “és una oportunitat per fomentar el consum de productes de KM0, que és un dels leitmotives de la fira”. Per aquesta ocasió “s’hi destinarà un pressupost de 32.500 euros, el mateix que en les darreres edicions, però una part d’aquest anirà destinat a les mesures de seguretat”, ha remarcat Rifà.

Per tant, l’estructura de la Fira de Maig d’enguany s’adapta a les mesures de la prevenció de la Covid-19. En el seu espai habitual del Passeig de la Indústria, la fira serà més lineal amb més espais oberts i controls d’accessos al recinte. L’Ajuntament preveu reforçar aquests accessos amb la contractació d’una empresa de seguretat privada. El col·lectiu es dedicarà a fer complir les mesures de seguretat i també controlarà l’entrada i la sortida per garantir la distància entre els visitants.

La Fira comptarà amb una zona musical amb actuacions per a tots els públics, jocs tradicionals al carrer amb la Cia. De Jocs l’Anònima, i d’una volta amb els nans a càrrec de la Bauma dels Encantats, entre altres activitats programades. Durant tota la Fira hi haurà atraccions a la Plaça Cim d’Estela.

Una de les novetats de la Fira d’enguany és la campanya per a clubs i centres esportius. Serà virtual, i al llarg de la setmana vinent l’Ajuntament publicarà un total de 12 vídeos promocionals, un per cada centre, a les seves xarxes socials. A part, el consistori berguedà juntament amb l’Agència de Desenvolupament del Berguedà ha dissenyat una panera per connectar la fira amb el comerç local. Tots els compradors que facin comerç local, entre dissabte i diumenge, entraran al sorteig de la panera que es farà entrega el diumenge a la tarda, a la zona musical.
 
Arxivat a