SANT JORDI 2021

L’Hospital de Berga reparteix contes entre els infants per Sant Jordi

Enguany el llibre porta el títol de “La llegenda del cavaller Valentí”

per Redacció , 20 d'abril de 2021 a les 11:55 |
La llegenda del cavaller Valentí de Nàdia Umbert | Hospital Sant Bernabé
L’Hospital de Sant Bernabé de Berga participa de nou en la campanya "Cap nen sense conte", que vol apropar els contes i la lectura a diferents centres hospitalaris del país, especialment aquests dies coincidint amb la festa de Sant Jordi. El llibre d'aquest any porta per títol "La llegenda del cavaller Valentí" i està pensat per llegir-lo però també per pintar-ne els dibuixos.  

L'autora del text és Nàdia Umbert, infermera, i les il·lustracions han anat a càrrec de la seva filla Lucía Rodríguez, de només 10 anys. A part de pintar els dibuixos, els infants també hauran de trobar un element amagat en cada una de les il·lustracions. 


"Cap nen sense conte" -i la seva campanya específica Per Sant Jordi, cap nena/a hospitalitzat sense conte- va néixer l'any 2013 de la mà d'Antoni Argent, escriptor i professor de secundària, i Núria Ramon, professora de secundària i il·lustradora, amb l'objectiu de promoure la lectura entre els nens i nenes. 

Aquest és el quart any que el projecte arriba al Berguedà gràcies a la implicació de l'Hospital de Berga que aprofita la celebració de Sant Jordi per repartir contes entre els infants hospitalitzats i també els que tenen visita al centre. 

 

 

Participació