El berguedà Marc Freixa guanya la primera edició del Critèrium Berguedà Virtual

L’han acompanyat al podi Miquel Peipoch, de Balenyà i Marc Pié, de Cunit

Redacció
20 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:40h
Marc Freixa en el transcurs d'un dels trams del Critèrium
Marc Freixa en el transcurs d'un dels trams del Critèrium | Escuderia Gironella
El berguedà Marc Freixa Dachs (Berga) va guanyar, el diumenge passat, el primer ral·li Critèrium Berguedà Virtual que organitza l’Escuderia Gironella. El pilot va emportar-se tots els trams de la cursa. En el podi, el van acompanyar Miquel Peipoch, de Balenyà, en segona posició, i en Marc Pié, de Cunit, en tercera. Els tres joves pilots han participat en la categoria de Volant. Pel que fa a la categoria de Comandament, el gironellenc Marc Rotllan s’ha alçat amb la victòria, seguit d’Oriol Riu i de Martí Sánchez Balaguer, tots dos de la ciutat de Berga.

Els pilots han disposat des de les vuit del matí fins a les deu de la nit per participar en la cursa. Han recorregut un total de quatre trams diferents, passant dues vegades per cada un d’ells. La primera passada s’ha fet de dia i la segona ha acabat de nit. Com en els ral·lis físics, els pilots han tingut problemes que han resolt a mesura que passava la cursa, alguns inclús han quedat sense llums per accident durant els trams que s’ha recorregut de nit.

La propera cursa es disputarà el dia onze de juliol. També adoptarà el nom d’una de les proves que l’Escuderia Gironella ha organitzat durant els seus més de cinquanta anys de passió pel motor. Serà la I Pujada Gironella- Casserres Virtual. Les inscripcions són obertes i tota la informació està disponible a la pàgina web de l’Escuderia Gironella.