L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central oficialitza l’obertura d’un punt d’atenció a Berga

Estarà situat a l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, a la plaça de Sant Joan

Redacció
19 d'abril del 2021
Actualitzat a les 18:59h
Punts d’atenció a la Catalunya Central
Punts d’atenció a la Catalunya Central | Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central
L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central oficialitza des d'aquest any el que ja venia sent una realitat de fet des de fa temps, l'obertura de punts d'atenció a totes les comarques de la Catalunya Central. Els punts d'atenció, que mentre durin les restriccions per la Covid-19 seran bàsicament virtuals, són els punts de trobada de l'Ateneu amb les diferents persones, empreses o administracions interessades a desenvolupar projectes d'economia social i solidària.

Ja des de 2016, si bé l'oficina de treball de l'equip tècnic de l'Ateneu ha estat al Palau Firal de Manresa, les persones que en formen part s'han desplaçat a qualsevol indret de la Catalunya Central per fer els acompanyaments i trobades amb persones, entitats i administracions interessades en l'economia social i solidària. Ara, però, arran de la ratificació d'acords amb diferents administracions de cada comarca s'oficialitza l'obertura dels punts d'atenció.

Ara mateix els punts d'atenció són els següents:

Anoia: Consell Comarcal de l'Anoia (Pl. Sant Miquel, 5, Igualada).

Bages: Ajuntament de Manresa (Palau Firal. C/ Castelladral, 5-7) | Ajuntament de Navàs (Pl. Ajuntament, 8) | Ajuntament de Sallent (Pl. de la Vila, 1) | Ajuntament d'Artés (C/ Barquera, 4). 

Berguedà: Agència de Desenvolupament del Berguedà (Pl. Sant Joan, 16, Berga). 

Lluçanès: Consorci del Lluçanès (C. Vell, 3, Santa Creu de Jutglar).

Moianès: Consorci del Moianès (C. de les Joies, 11, Moià).

Osona: Creacció (C. Dr. Junyent, 1, Vic) | Espai LAB (C. Prior Tarafa, 11, Manlleu) | Mancomunitat La Plana (Sector El Quadro, s/n, Malla).

Solsonès: Agència de Desenvolupament local Solsona Cardona (Pl. de la Fira, Cardona / C. Llobera, Solsona).

El servei d'assessorament és totalment gratuït i es pot sol·licitar demanant cita prèvia a través d'aquest enllaç: Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central

 
Arxivat a