POLÍTICA

Es posposa la Junta General de la Societat de BRG Progrés

Junts per Berga i el PSC forcen la suspensió per tenir poc temps per estudiar la documentació rebuda

per Redacció, 16 d'abril de 2021 a les 19:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ariadna Herrada de Junts per Berga, i Abel García del PSC, actuals administradors dels grups de l’oposició a l’Ajuntament de Berga, al Consell d’Administració de BRG Progrés, van forçar la suspensió de la Junta General de la Societat. Tant Garcia com Herrada van manifestar que es trobaven “dolguts i menystinguts” a l’hora d’afrontar un òrgan col·legial sense temps per poder estudiar bé la documentació i deliberar amb totes les garanties. Ambdós al·leguen que van rebre l’últim document el dia abans.

La Junta General de la Societat estava programada per dijous passat, ens que últimament ha ocupat un debat constant en els plenaris de la corporació a causa dels dubtes plantejats pels representants de l’oposició en referència a la relació contractual irregular amb l’Ajuntament.


El comunicat per part de l’oposició reiteren que “la situació és delicada i resten molts temes a treballar com és la regulació de pagaments per part de l’Ajuntament i la nova encomanda de serveis”. Per tant, si es procedia a la sessió, tant PSC com Junts per Berga votarien en contra i es procediria a impugnar la mateixa Junta General.

La presidència, representada pel regidor Serra, ha acceptat la proposta i s’ha fixat com a nova data el pròxim dimarts dia 20 d’abril.

 

 

Participació