El PSC obre una oficina parlamentària a Berga per ser la «corretja de transmissió de la veu del Berguedà al Parlament»

El diputat Cristòfol Gimeno tindrà escó al Parlament i es dedicarà a les comarques del Berguedà, Bages i Solsonès

Roger Simon
16 d'abril del 2021
Actualitzat a les 10:50h
Abel García i Cristòfol Gimeno en l'obertura de l'oficina parlamentària a Berga
Abel García i Cristòfol Gimeno en l'obertura de l'oficina parlamentària a Berga | Roger Simon
L’oficina parlamentària del PSC al Berguedà ja és una realitat. Ahir, dijous, es va posar en funcionament com a eina al servei de la ciutadania de periodicitat mensual, amb l’objectiu de fer arribar iniciatives o reivindicacions al Parlament.

Els bons resultats del grup parlamentari socialista a les últimes eleccions van fer créixer el nombre d’escons i el diputat Cristòfol Gimeno s’encarregarà de traslladar les inquietuds del Berguedà, Bages i Solsonès. El fet de conèixer les problemàtiques i potencialitats que afecten a la comarca del Berguedà li ha permès unir aquest vincle amb la comarca.

L'Executiva Comarcal del partit ha celebrat, aquest dijous,  una reunió en la qual el diputat Cristòfol Gimeno ha exposat el calendari de visites i reunions per a qüestions relacionades amb el conjunt del Berguedà. El diputat s’ha compromès, de com a mínim, ser a Berga un dia al mes, i fer visita a algun dels punts de la comarca on es vulgui actuar a nivell de partit. La iniciativa de l’oficina preveu escoltar les peticions dels regidors d’ajuntaments dels pobles; i posar-la a l’abast de la ciutadania per tal de traslladar les iniciatives al Parlament.

Per gestionar les peticions de la ciutadania, es pot demanar cita amb el diputat per correu electrònic [email protected] i per telèfon 93 872 05 70.

Primera prioritat: desbloqueig de la C-16

El diputat al Parlament ja ha informat que ja han presentat la proposta de resolució del desdoblament de la C-16 al Govern. “Entenem que aquesta era una de les primeres accions que havíem d'emprendre en representació del territori”, va destacar Gimeno.

D'altra banda, els representants socialistes també s'han compromès a treballar en altres aspectes, com ara en l'atenció primària i el manteniment dels consultoris locals, els plans de reindustrialització, la recuperació econòmica de les empreses, el pla de colònies industrials i l'aposta pel manteniment de camins rurals i pel turisme sostenible a la comarca.
 
Arxivat a