Nova campanya de sensibilització de Càritas Berga

A més, per Sant Jordi es durà a terme la campanya de recollida de contes pels nens i nenes que participen en els programes

Roger Simon
15 d'abril del 2021
Davant el coronavirus dóna, cada gest compta
Davant el coronavirus dóna, cada gest compta | Càritas Berga
Càritas Parroquial de Berga portarà a terme el proper dissabte 17 d’abril una nova campanya solidària per sensibilitzar als berguedans i berguedanes sobre la tasca que duu a terme l’entitat. Sota el lema Campanya, cada gest compta, també es recaptaran fons i es faran diverses accions per aconseguir comprometre a més gent en l’ajuda dels més necessitats.

Els membres de Càritas Berga seran el proper dissabte durant tot el dia a la plaça de Sant Joan, de 10 del matí a 8 del vespre, i hi realitzaran, doncs, diverses accions. Hi haurà una parada d’informació i una recollida de donatius i col·laboracions amb guardioles solidàries.

A més, Càritas Berga enceta un any més la campanya St. Jordi solidari. Un conte = Un somriure amb la finalitat d’aconseguir contes i llibres pels nens i nenes que participen en els programes. Durant tota la setmana de Sant Jordi, a les llibreries de Berga es podran comprar contes i llibres i deixar-los al mateix establiment com a donació a Càritas.
 
Arxivat a