Quim Torra i Carme Junyent presentaran els seus llibres de Sant Jordi al Berguedà

La ponència de Junyent serà divendres a Gironella, i la de Torra, el pròxim dilluns a Berga

Roger Simon
15 d'abril del 2021
Actualitzat a les 10:36h
Les hores greus. Dietari de Canonges de Quim Torra i Pla
Les hores greus. Dietari de Canonges de Quim Torra i Pla | Òmnium Berguedà
Òmnium Berguedà impulsa la presentació de dos llibres per la celebració de la Diada de Sant Jordi d’enguany. Es tracta de El Català. La llengua efervescent de M. Carme Junyent i Les hores greus. Dietari de Canonges de Quim Torra i Pla.

Per una banda, la presentació de l’obra de M. Carme Junyent tindrà lloc el divendres 16 d'abril a les 19 hores a l'Espai de Santa Eulàlia de Gironella (Plaça de la Vila, 9). Hi intervindrà Pere Comellas, professor d'estudis portuguesos a la UB, Eloi Bellés, investigador predoctoral a la UB, i M. Carme Junyent, coordinadora de l'obra.
 
El Català. La llengua efervescent és un recull de 77 articles breus d'autors d'arreu dels Països Catalans, lingüistes, sociolingüistes o, senzillament, gent que treballa amb la llengua, que ens expliquen la situació de la llengua i les accions que hauríem de dur a terme per aconseguir que el català sigui la llengua de tots, sigui quin sigui el nostre origen.
 
Per l’altra, la presentació de Les hores greus. Dietari de Canonges de Quim Torra serà el dilluns 19 d'abril a les 19.30 hores a l’Església de Sant Joan de Berga. La ponència comptarà amb la presència de Quim Torra i Xavier Gual.

És l’obra amb què el president Quim Torra i Pla narra, dia a dia, hora a hora, el període de lluita contra la pandèmia que visqué, en bona part, sol, malalt i confinat a la Casa dels Canonges.

Per assistir-hi a les ponències cal emplenar una inscripció a l’enllaç de cada sessió: Inscripció a la presentació del llibre 'El català. La llengua efervescent' de M. Carme Junyent i Inscripció a la presentació del llibre "Les hores greus. Dietari de Canonges" de Quim Torra i Pla
 
Arxivat a