Berga obre la convocatòria de subvencions a entitats locals sense ànim de lucre

Es destinaran 60.000 € repartits en 7 àmbits diferents i les sol·licituds es podran presentar del 15 d'abril al 15 de maig

Redacció
14 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:55h
Berga obre la convocatòria de subvencions a entitats locals
Berga obre la convocatòria de subvencions a entitats locals | Ajuntament de Berga
L’Ajuntament de Berga destinarà 60.000 € a la subvenció de projectes i iniciatives impulsades per entitats locals sense ànim de lucre durant l’anualitat de 2021. El consistori obrirà la convocatòria per a la concessió de les subvencions aquest dijous, 15 d’abril, mitjançant el procediment de concurrència competitiva en què podran prendre part les associacions i entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el 15 de maig i la tramitació caldrà fer-la de forma telemàtica.

Imports econòmics per àmbits

El consistori berguedà ha previst atorgar un total de 60.000 € distribuïts en set àmbits diferents segons la finalitat de les activitats i els projectes presentats. Els àmbits establerts per a la convocatòria d’enguany són cultura (10.000 €), educació (3.000 €), esports (7.000 €), joventut (3.000 €), social (18.000 €), medi ambient (2.000 €) i polítiques d’ocupació (17.000 €).

Característiques de la convocatòria

Les activitats subvencionables s’hauran de realitzar entre l’1 de gener i el 31 de gener de 2021 al municipi de Berga. L’import concedit per activitat es concretarà en funció de l’aplicació dels criteris de valoració establerts en les bases reguladores de la convocatòria, i en cap cas podrà excedir el 50% del seu cost total. Aquesta subvenció és compatible amb qualsevol altra subvenció que hagi estat concedida per altres entitats de caràcter públic o privat.

Les sol·licituds que rebin una puntuació inferior a 5 punts quedaran excloses. Aquest criteri respon a la voluntat que les sol·licituds més ben puntuades puguin obtenir més finançament. Un cop s’hagi efectuat i notificat la resolució de la convocatòria, les entitats i associacions que hagin aconseguit finançament per a les activitats sol·licitades, hauran d’aportar la documentació justificativa durant el termini corresponent.

Presentació de sol·licituds

Cada entitat o associació podrà presentar un màxim de dues sol·licituds en la present convocatòria. El termini per a la presentació de sol·licituds romandrà obert del 15 d’abril al 15 de maig de 2021, ambdues dates incloses. La tramitació es realitzarà de forma telemàtica a través del registre municipal i caldrà completar el formulari disponible al web i en l’enllaç següent: Subvenció a entitats (TR157)
 
Arxivat a