TRANSPARÈNCIA

El Consell Comarcal del Berguedà aconsegueix el 87,7% dels indicadors de transparència

Ha obtingut 43 dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural

per Redacció , 13 d'abril de 2021 a les 09:08 |
InfoParticipa | CC Berguedà
L’espai web www.bergueda.cat compleix la gran majoria dels indicadors de transparència. S’han obtingut 43 dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La consellera de transparència i govern obert, Ariadna Herrada, agraeix la feina portada a terme durant els últims mesos per part dels antics responsables polítics i l’equip tècnic. Herrada remarca que la voluntat que l’ens comarcal és avançar en el govern obert i esdevenir cada dia més transparent.


El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la UAB com a reconeixement a les bones pràctiques en els webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i diputacions. 

El Mapa InfoParticipa es pot consultar mitjançant l'enllaç següent: Mapa InfoParticipa. També es pot consultar el recull de tots els indicadors del Consell a l'apartat següent: Transparència - Consell Comarcal del Berguedà


 

 

Participació