El PSC obrirà una oficina parlamentària a Berga

Serà el proper dijous 15 d’abril a les 19 hores

Redacció
12 d'abril del 2021
Actualitzat a les 18:53h
Cristòfol Gimeno exposarà el calendari de visites i reunions a la presentació
Cristòfol Gimeno exposarà el calendari de visites i reunions a la presentació | PSC BBS
El proper dijous dia 15 d’abril a les 19 hores, a la ciutat de Berga, tindrà lloc la presentació de l’obertura de l’oficina parlamentària del PSC, a la comarca del Berguedà.

Convocada la reunió de l’Executiva Comarcal del Partit a la comarca, per part del primer secretari, Abel Garcia, el diputat al Parlament, Cristòfol Gimeno, exposarà el calendari de visites i reunions per a temes relacionats amb el conjunt de la comarca.

Aquesta primera reunió serà presencial, en el local del partit, limitada als membres de l’Executiva. Les properes seran semipresencials, o telemàtiques,  en funció dels temes a tractar.

En aquesta primera reunió del diputat i primer secretari de la Fed. XI, amb l’Executiva comarcal, es tractaran els temes més rellevants per a portar al Parlament. S’està treballant en un Pla d’acció que contempla l’exigència de compliment de compromisos no executats per part del Govern de la Generalitat, en els darrers anys, i altres que el partit considera s’haurien de dur a terme per a impulsar i reactivar l’economia del Berguedà.

La previsió és de treball presencial, un dia al mes a Berga, i una visita mensual a algun dels punts de la comarca on es vulgui actuar a nivell de partit, per decisió pròpia o a demanda de persones i col·lectius que ho hagin proposat.

El partit socialista no ha tingut presència directa en el Parlament, en els darrers anys, tot i tenir una diputada adscrita. Ara, amb una plena dedicació a les comarques del Bages, Berguedà i Solsonès, es podrà actuar i interactuar amb major agilitat.
 
Arxivat a