Gironella aprova el Pla Local de Joventut

També dona llum verda al reglament d'ús de la nova zona d’autocaravanes i la taxa per la utilització de la llum en aquest equipament

Redacció
08 d'abril del 2021
Actualitzat a la 13:33h
El document serà vigent fins a l’any 2024
El document serà vigent fins a l’any 2024 | Ajuntament de Gironella
El Ple de l’Ajuntament de Gironella va aprovar dimarts el Pla Local de Joventut 2021-2024, un instrument que recull les demandes i les necessitats del jovent del municipi. El document serveix com a eina de referència i de treball per a la regidoria de Joventut, i, d’altra banda, també com a guia per a qualsevol altra actuació que de manera activa o passiva involucri al col·lectiu juvenil local.

Anna Ferrer, regidora de Joventut, va explicar que aquest nou pla sorgeix de la necessitat d’organització i estructuració de les actuacions juvenil des de l’ens en relació amb les intervencions de recursos i oportunitats relatives a la millora del futur i a la construcció de projectes per al jovent, i parteix de la base del document que el precedeix, el Pla Local de Joventut 2018-2022. “Els eixos principals que marcaran les actuacions són: l’emancipació juvenil, els espais de trobada i l’espai jove”, va afegir Ferrer.

L’òrgan també va aprovar per unanimitat el reglament d’ús de la nova zona d’autocaravanes i la taxa per la utilització de la llum en aquest equipament.

 
Arxivat a