La Polifònica de Puig-reig torna a cantar Caramelles al carrer

L’edició passada, a causa de la pandèmia, es va celebrar virtualment a través d’un vídeo, que posteriorment es va penjar a les xarxes

Roger Simon
06 d'abril del 2021
Actualitzat a les 18:03h
Caramelles a Puig-reig amb distància i mascareta
Caramelles a Puig-reig amb distància i mascareta | Josep Maria Altarriba
La Polifònica de Puig-reig va tornar a cantar Caramelles presencialment en celebració del dilluns de Pasqua. La jornada va tenir lloc, respectant les mesures restrictives de propagació de la Covid-19, a davant de l’antiga biblioteca, a l’actual espai La Sala de Puig-reig. La ràdio i televisió de Puig-reig van apropar les Caramelles a totes les llars a través de la retransmissió en directe pel canal de Youtube de Televisió de Puig-reig.

Enguany, però, no es va poder disposar d’una orquestra formada per violins, trompetes, fiscorns i clarinets, i va ser substituïda per un teclat i un contrabaix. La cantada va estar formada per dues sardanes: La Mariona, de Josep Saderra i la Rosa de Sant Jordi, de Félix Martínez Comín. A més, també hi va haver el tradicional vals Per una pasqua millor, de Ramon Noguera.

Maria Rosa Riera, presidenta de la Polifònica, va explicar a NacioBerguedà que “el temps va acompanyar molt i va venir molta gent presencialment. A més, com que ho vam fer a davant de la Plaça Nova i es tracta d’un espai gran, tot en conjunt va anar molt bé”.
 
Arxivat a