S’inaugura a Berga la 70a exposició anual col·lectiva de pintors berguedans Memorial Jacint Codina

La mostra d’art estarà exposada al Convent de Sant Francesc de Berga, del 2 al 25 d’abril

Roger Simon
01 d'abril del 2021
Actualitzat a les 10:02h
Entrega del ram de flors a una de les filles presents a l’acte
Entrega del ram de flors a una de les filles presents a l’acte | Roger Simon
El Claustre del Convent de Sant Francesc de Berga va acollir ahir al vespre la inauguració de la 70a exposició anual col·lectiva de pintors i pintores Memorial Jacint Codina. L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Berga, Roser Valverde, i Nati i Isabel Codina Massanés, filles de Codina.

La mostra d’art conté 48 quadres de pintores i pintors berguedans que han cedit les seves obres pictòriques per ser exposades del 2 al 25 d’abril, al Convent de Sant Francesc de Berga.

Valverde, regidora de Cultura, va destacar la importància d’aquesta cita artística. “Enguany és una edició de retrobament pel fet que l’any passat no va ser possible a causa de la pandèmia”. Valverde va afegir que “també és una celebració perquè celebrem la 70a edició d’aquesta mostra d’art”. Posteriorment, va entregar un ram de flors a les filles de Jacint Codina, Nati i Isabel Codina Massanés.

Durant l’esdeveniment, l’alumnat de l’Escola de Música de Berga i el Conservatori de Música dels Pirineus va protagonitzar dues actuacions a càrrec d’Aloma Sellart, amb el seu violoncel, i el grup de cambra format per Clara Mas amb la flauta travessera, i Joan Ribera amb l'oboè.

La mostra organitzada per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga compta amb la col·laboració de la família Codina-Massanés i les entitats Verdaguer 7 i Dones d’Art.
 
Arxivat a