DESENVOLUPAMENT

L’ADB i el Consell van organitzar una jornada de networking per enfortir el teixit emprenedor en esport, salut i turisme actiu

L’acte s’emmarca dins del programa de pre-acceleració de Catalunya Emprèn

per Redacció , 1 d'abril de 2021 a les 13:32 |
Jornada celebrada al jardí de la casa rural La Creu de la Pinya de Berga | ADB
El divendres 26 de març es va celebrar una jornada de networking per tal d’enfortir i donar a conèixer aliances de cooperació de l’emprenedoria berguedana, relacionada amb els sectors de l’esport, la salut i el turisme actiu. La trobada va tenir lloc al jardí de la casa rural La Creu de la Pinya de Berga.

L’acte s’emmarca dins del programa de pre-acceleració de Catalunya Emprèn, promogut per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i el Consell Comarcal. En aquest programa hi han participat 20 persones que ha realitzat una formació de 100 hores en oportunitats, mercat i tecnologies relacionades, gestió empresarial i un conjunt de tutories finals personalitzades per cadascun de les persones emprenedores participants.


La jornada va iniciar amb la benvinguda de Lluís Vall, president de l’ADBerguedà, que va posar l’èmfasi en la importància d’un sector que ha de ser tractor del territori, la bona sintonia aconseguida entre emprenedors i professorat, i la voluntat de continuar realitzant accions per part de l’entitat en aquest sentit.

Seguidament, amb l’objectiu de fomentar el treball en equip, les assistents van poder realitzar un escape room basat en la investigació i treball en equip, mitjançant la resolució d’enigmes, puzles, i jocs de lògica i deducció.


Finalment, es va poder conèixer de primera mà una experiència emprenedora del territori, el projecte d’en Jordi Lorenzo, director de l’empresa Lymbus. Una agencia outdoor que ha sigut responsable de la gestió d’atletes com Kilian Jornet o marques com Strava o Salomon. Amb aquesta experiència, i l’entrega del diploma i obsequi a tots els participants, es va tancar l’acte i es va posar punt i seguit en l’objectiu del foment de l’emprenedoria esportiva, de salut i turística al nostre territori.
 

 

Participació