L’escriptor berguedà Manel Fernández Sosa publica «Humedades», el seu setè llibre

Es tracta d’un conjunt de poemes, molts d’ells, escrits durant el confinament

Roger Simon
06 d'abril del 2021
Portada del nou poemari Humedades, de Manel Fernández Sosa
Portada del nou poemari Humedades, de Manel Fernández Sosa | Editorial Diversidad Literaria
Manel Fernández Sosa, un dels fundadors del grup musical berguedà Mercado Negro, presentarà el seu setè llibre i segon poemari el proper dissabte 10 d’abril a les 12 del migdia a la llibreria Sense Paraules de la ciutat de Berga. El llibre anomenat Humedades és un seguit de poemes, alguns escrits durant els dies de confinament domiciliari a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.

L’autor ha explicat a NacióBerguedà que “en el llibre he volgut plasmar diversos sentiments, records, passions; moments d’una gran tristesa però també moments d’esperança, de força, i alegres”. Fernández ha afegit que “Humedades és la promesa, que un dia, espero que no molt llunyà, tornem a reprendre el camí que vam deixar fa uns mesos amb la màxima normalitat possible”.

El llibre ha estat publicat per l’editorial Diversidad Literaria de Madrid a través d’una participació en diversos concursos de poesia en el qual alguns dels poemes van ser seleccionats per formar part d’antologies publicades per aquesta entitat. Fernández ha explicat que “sorgeix la possibilitat de publicar un poemari i de materialitzar el projecte”.

El llibre es pot adquirir a través de la pàgina web de l’editorial Diversidad Literaria, a la llibreria Sense Paraules de Berga o directament posant-se en contacte amb l’autor.
 
Arxivat a