Aura Coronado, campiona de Catalunya d’esquí alpí

Aquest cap de setmana, els berguedans Aura Coronado i Oleguer Selga participaran a la fase final de la Copa Espanya Audi

26 de març del 2021
Actualitzat a les 20:51h
Aura Coronado i Oleguer Selga
Aura Coronado i Oleguer Selga | May Luengo Esquí Club
El cap de setmana passat es van celebrar a la estació d’Espot els Campionats de Catalunya d’esquí alpí, que van comptar amb la participació dels corredors berguedans Aura Coronado, del May Luengo Esquí Club, i Oleguer Selga del CANM.

Aura Coronado es va proclamar campiona de Catalunya en categoria femenina U16 i Oleguer Selga subcampió en categoria masculina. Amb aquesta darrera prova, Aura Coronado va retenir el dorsal de líder i va guanyar la Lliga Catalana després de vèncer 7 de les 9 proves disputades.

Els dos corredors berguedans participaran a la fase final de la Copa Espanya Audi

Després d’aquesta prova a Espot, del 26 al 29 de març els dos corredors berguedans disputaran la fase final de la Copa Espanya Audi a La Molina, on la de Castellar de n’Hug, entrenada per Josep Maria Luengo Planas, lidera amb avantatge la classificació U16 femenina.

Aquesta competició, que està organitzada per la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI), la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i la pròpia estació de la Molina, decidirà la classificació final de la temporada 2020-21.

En aquest circuit estatal patrocinat per Audi es donen cita els 140 millors corredors d'Espanya, entre homes i dones i incloent les dues categories. L'estació degana d'Espanya situada al Pirineu de Girona acollirà les proves de combinada alpina (AC) per U16, inclòs un súper-gegant (SG) que també disputaran els U14 divendres 26. El dissabte 27 començaran les proves tècniques de gegant ( GS) i el diumenge tindrà lloc l'eslàlom (SL) que disputaran les dues categories.