FORMACIÓ

La Fundació Privada Serra entrega dues beques a joves berguedanes

Es tracta de Queralt Rubio García, estudiant de magisteri, i de Sofía Rodríguez Corominas, estudiant de química

per Roger Simon, 26 de març de 2021 a les 21:03 |
Les joves afortunades amb les beques de la Fundació Privada Serra amb membres del patronat | Roger Simon
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació Privada Serra ha fet entrega de dues beques valorades en 4.000 euros a dues joves berguedanes. Es tracta de Queralt Rubio García, estudiant de segon curs de magisteri, i de Sofía Rodríguez Corominas, que ha iniciat els estudis de química. El lliurament de les beques s'ha fet a l'Ajuntament de Berga amb la presència de l’alcalde accidental, Ivan Sànchez, i diversos membres del patronat. 

El Patronat de la Fundació Privada Serra convoca anualment beques per a nois i noies nascuts a Berga. D'acord amb el que preveuen els estatuts de la Fundació, els sol·licitants han d’estar matriculats en estudis de grau o llicenciatura en Química i estudis de grau en Educació.


Les ajudes s’han mantingut al llarg dels anys i han evolucionat adaptant-se als temps però conservant l’essència, que és la de facilitar a joves de Berga accedir a estudis universitaris tenint en compte criteris econòmics de les seves famílies. Des dels seus inicis, aquestes ajudes es poden donar gràcies als beneficis que rep la fundació dels pisos de propietat que té llogats a la ciutat.
 

 

Participació