L’Ajuntament de Berga arranja la xarxa de sanejament d’aigües residuals del Polígon de la Valldan

És una nova inversió del consistori berguedà a la principal infraestructura industrial de la comarca

Redacció
26 de març del 2021
Operaris fent tasques de sanejament d'aigües al Polígon de la Valldan
Operaris fent tasques de sanejament d'aigües al Polígon de la Valldan | Ajuntament de Berga
L’Ajuntament de Berga ha arranjat un tram de col·lector de la xarxa de sanejament d’aigües residuals del Polígon Industrial de La Valldan. Es tracta d’una averia detectada durant una inspecció a la xarxa situada a la rotonda d’accés del polígon. L’obra ha estat executada per l’empresa Pasquina S.A. per un import previst d’uns 5.959,25 €.

Aquesta actuació realitzada al polígon de La Valldan és una nova inversió de l’Ajuntament de Berga a la principal infraestructura industrial de la comarca, amb la voluntat de seguir-ne millorant els serveis, tot i quedar fora de l’àmbit d’actuació del Projecte de Modernització executat durant el 2020 per un import de més d’un milió d’euros.

Millora de la circulació en cas d’aiguats

Es preveu que aquesta reparació, juntament amb d’altres de menors que s’han dut a terme al polígon darrerament, pugui minimitzar l’acumulació d’aigua que s’observa a l’entrada del polígon durant alguns aiguats especialment intensos. Des de fa força anys, la carretera C-26 presenta petites inundacions al voltant de la rotonda d’entrada al polígon, que en algunes ocasions fins i tot han obligat a tallar la circulació.
 
Arxivat a