Continuen els ingressos de pacients amb Covid-19 a l’Hospital de Berga

Aquesta setmana hi ha hagut cinc nous ingressos per coronavirus i no s’ha registrat cap defunció

26 de març del 2021
Actualitzat a les 15:11h
Hospital Sant Bernabé de Berga
Hospital Sant Bernabé de Berga | Pilar Màrquez Ambròs
Continuen els ingressos de pacients amb Covid-19 a l’Hospital Sant Bernabé de Berga. En els últims set dies han ingressat cinc persones amb diagnòstic positiu de Covid-19 i s’han donat quatre altes. Això fa que, a dia d’avui, hi hagi un total de vuit pacients ingressats a causa de la malaltia. La bona notícia, a més de les quatre altes, és que aquesta setmana –les dades s’actualitzen cada dijous- l’hospital no ha registrat cap defunció vinculada a la malaltia. Pel que fa al personal sanitari, actualment n’hi ha tres afectats pel virus.

La incidència de la Covid-19 a la comarca segueix sent molt alta

Segons les dades del Departament de Salut, el risc de rebrot al Berguedà se situa a 215 punts, lleugerament per sobre de divendres passat, que se situava als 161 punts. Pel que fa a la taxa de reproducció de la malaltia, també ha augmentat respecte la setmana anterior, ja que aquesta s’ha tornat a situar per sobre d’1.

Pel que fa als casos detectats, entre el 16 i el 22 de març es van detectar un total de 32 casos a tota la comarca, mentre que la setmana anterior se’n havien detectat 31. Des de l’inici de la pandèmia, el Berguedà ha registrat un total de 3.260 positius i 200 defuncions.
Arxivat a