Dos berguedans fan una pista d’atletisme en un camp de cultiu de Casserres

La pista està oberta al públic i es demana responsabilitat per mantenir-la en condicions òptimes

Roger Simon
26 de març del 2021
Actualitzat a les 16:16h
Vista aèria del circuit d'atletisme de Casserres
Vista aèria del circuit d'atletisme de Casserres | Pau Llorens
Els casserrencs Pau Llorens i Carles Cort han decidit construir una pista d’atletisme de 400 metres de volta en un camp de cultiu del municipi. La idea neix de la necessitat de disposar d’un espai que s’adeqüi al màxim a una pista oficial i tothom hi pugui entrenar-se. No serà una pista oficial, però tindrà els seus avantatges pels corredors de muntanya.

Pau Llorens, un dels impulsors, ha explicat a NacióBerguedà que “si el Berguedà vol ser una comarca esportivament avançada, necessitem una pista d’atletisme oficial, però mentre esperem que ens la facin, hem fet la nostra“.

La consolidació de la iniciativa no va ser complicada. Els impulsors es van posar en contacte amb el propietari del camp i es va informar sobre la iniciativa que volien dur a terme. Finalment es va donar llum verda i van iniciar les obres per enllestir-la com més aviat possible.

La pista està oberta al públic i només es demana que els interessats a utilitzar-la es responsabilitzin a cuidar-la i mantenir-la en les mateixes condicions per gaudir-la més d’un any. Tots els costos del projecte van a càrrec dels impulsors. Llorens ha conclòs que “no volem dependre d’ajuntaments i administracions, i fer-ho petit ens permet poder costejar les despeses”.
 

Ruta d'accés per arribar al circuit d'atletisme de Casserres Foto: Pau Llorens